Iris genomineerd voor de Top 100 Onbeperkt!

Iris genomineerd voor de Gouden Venus van Milo!

Iris van Heesch, initiatiefnemer en directeur van Stichting Onbeperkt Genieten is genomineerd voor de TOP 100 onbeperkt! Deze lijst is samengesteld door zo’n 700 nominaties voor de meest inspirerende mensen met een beperking van Nederland.

Tot 21 mei kan je stemmen op Iris!

 

Stem hier

 

De Gouden Venus van Milo is in het leven geroepen door het goededoelenfonds van coöperatie DELA: ‘Iedereen wil van betekenis zijn, we willen er allemaal toe doen,’ aldus Edzo Doeve, algemeen directeur van DELA.’Van betekenis zijn maakt dat je je gewaardeerd voelt en meetelt in onze samenleving. Er zijn veel goede voorbeelden in Nederland van mensen met een beperking die van enorme waarde zijn voor anderen en de maatschappij. Dat wordt nog onvoldoende erkend. Wij willen hen graag in het zonnetje zetten met deze award!’

Naast De Gouden Venus van Milo ontvangt de winnaar van het DELA goededoelenfonds 10.000 euro, te besteden aan een goed doel waar hij/zij persoonlijk bij betrokken is.

Nummer twee en drie op de lijst ontvangen de zilveren en bronzen Venus van Milo met daaraan een bedrag gekoppeld van respectievelijk 5.000 euro en 2.500 euro.

Foto: Lennard Heijer / MUAH: Studio Kosmos

Deel dit bericht:

Comments are closed.